TRAGEDIE FARA MARGINI ! Un român, inginer IT la Carpatair şi membru al unei cunoscute formaţii de muzică creştină, a murit într-un ACCIDENT AVIATIC

TRAGEDIE FARA MARGINI ! Un român, inginer IT la Carpatair şi membru al unei cunoscute formaţii de muzică creştină, a murit într-un ACCIDENT AVIATIC

loading...

 

Potrivit Simonei Micula, Csaba, aşa cum îi spun prietenii, trebuia să se întoarcă vineri seara din Ungaria. Când a văzut că nu reuşeşte să dea de tânăr la telefon, familia s-a îngrijorat şi a anunţat autorităţile maghiare, bănuind că s-a întâmplat ceva rău. Sâmbătă dimineaţa, familia a fost anunţată că tânărul a murit în accidentul de avion de lângă Budapesta.

Daniel Csaba Bereczki, un tânăr de 29 de ani din Timişoara, a murit, vineri seara, într-un accident aviatic petrecut în Ungaria, în apropiere de Budapesta.

Avionul de mici dimensiuni în care românul era singurul pasager s-a prăbuşit. Daniel Csaba Bereczki era inginer IT la Carpatair şi soţul unei cunoscute cântăreţe de muzică creştină, Csaba fiind şi el membru al trupei de muzică evanghelică din România.

Accidentul aviatic în care a murit tânărul de 29 de ani din Timişoara a avut loc vineri seara, în apropiere de Budapesta. Potrivit portalului 24.hu, avionul de mici dimensiuni a decolat de pe aeroportul din la aproximativ 20 de minute de la decolare, aparatul de zbor de mici dimensiuni, la Godollo, judeţul Pesta. Dispariţia de pe radar a aparatului de zbor, la bordul căruia se aflau pilotul şi inginerul român pasager, a fost anunţată în jurul orei 19.40, la aproximativ 20 de minute de la decolare. Potrivit sursei amintite, autorităţile ungare au intervenit cu mai multe echipaje şi un elicopter al Poliţiei pentru găsirea aparatului de zbor.

Epava avionului a fost găsită sâmbătă dimineaţa, la aproximativ 12 ore de la prăbuşire. Atât pilotul, un croat, cât şi românul au murit pe loc. Simona Micula, cumnata românului mort în accidentul aviatic din Ungaria, a declarat pentru „Adevărul” că Daniel Csaba Bereczki, inginer IT la Carpatair, se afla în Ungaria de o săptămână pentru instalarea unui simulator de zbor cumpărat de unguri de la Carpatair. Simona Micula a declarat că zborul în urma căruia a decedat cumnatul ei nu avea legătură cu serviciul, fiind cel mai probabil un zbor de agrement. „A plecat cu un instructor de zbor de la şcoala respectivă. Am înţeles că pilotul a făcut o manevră greşită şi efectiv s-a înfipt avionul în pământ”, a declarat cumnata românului.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )