Traian Băsescu dă o lovitură uriașă în rivali: Anunțul care surprinde pe toată lumea

Traian Băsescu dă o lovitură uriașă în rivali: Anunțul care surprinde pe toată lumea

loading...

Traian Basescu marchează gol după gol înaintea alegerilor locale. PMP a mai dat o nouă lovitură. Peste 500 de membri ai UNPR din organizaţia Cluj Napoca au dezertat către PMP. Popularii anunţă că vpr continua să racoleze mai multe organizaţii din toată ţara. “Întreaga organizație a UNPR Cluj-Napoca, biroul local, structurile politice locale,împreună cu Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al organizației și cei 500 de membri ai organizației, a trecut azi la organizația PMP Cluj-Napoca. I-au alungat din partidul în care nu se mai regăsesc, jocurile politice și alianțele negociate peste capul lor.

Deocamdată, a plecat organizația municipală, dar vor pleca și alte organizații din județ și din țară.Am fost contactați de 22 de organizații locale din Cluj până acum, care nu vor să gireze jocurile politicianiste făcute în afara agendei cetățeanului. “În curând ni se vor alătura și alți membri. Nu ne mai regăsim în UNPR, multe din ideile noastre regăsindu-se în PMP”, a declarat Mirel Tâgorean, consilier local, fost președinte al UNPR Cluj-Napoca.

Partidul Mișcarea Populară Cluj salută această decizie care destructurează înțelegerile obscure ale noii Uniuni Social Liberale care și-ar pune om atât la primăria Cluj-Napoca cât și la președinția Consiliului Județean Cluj, numai pentru a mai sărăci bugetele locale pentru afacerile și sinecurile lor politice. Suntem deschiși tuturor celor care se regăsesc în politica președintelui Traian Băsescu și a PMP și nu se regăsesc în negocierile obscure ale liderilor lor”, a anunţat deputatul Adrian Gurzău într-un  comunicat de presă.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )