Tribunalul Militar decide – Cei doi pompieri implicati in cazul COLECTIV, arestati la domiciliu

Tribunalul Militar decide – Cei doi pompieri implicati in cazul COLECTIV, arestati la domiciliu

loading...

Tribunalul Militar Bucureşti a admis cererile ofiţerilor George Matei şi Antonina Radu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov de înlocuire a măsurii arestului şi a decis pentru amândoi arest la domiciliu, decizia nefiind definitivă.

George Matei şi Antonina Radu, care au făcut controale în clubul Colectiv, sunt arestaţi din 10, respectiv 14 noiembrie.

Tribunalul Militar Bucureşti a decis, marţi, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, la cererea celor doi. Decizia poate fi însă contestată, iar cei doi ofiţeri rămân în arest până la o decizie definitivă.

Pe 10 noiembrie, Tribunalul Militar a decis arestarea lui George Matei şi plasarea în arest la domiciliu a Antoninei Radu, instanţa motivând în cazul acesteia că are în îngrijire o fiică de opt ani şi un frate de 42 de ani fără niciun venit, cu handicap psihiatric accentuat. Pe 14 noiembrie a fost însă arestată şi Antonina Radu, prin decizia definitivă a Curţii Militare de Apel. Măsura arestului a fost apoi prelungită succesiv pentru cei doi.

 

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )