TRIPLU ASASINAT la Iaşi: un bărbat şi-a ucis SOTIA si COPIII după ce le-a dat foc !

TRIPLU ASASINAT la Iaşi: un bărbat şi-a ucis SOTIA si COPIII după ce le-a dat foc !

loading...

TRAGEDIE FARA SENS !

IASI: Un bărbat şi-a ucis soţia şi copiii după ce i-a stropit cu benzină şi le-a dat foc.

Copii de 1 şi 6 ani, printre victime

Trei persoane au decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Slobozia, comuna Voineşti, după ce un incendiu puternic a cuprins locuinţa unei familii. O a patra persoană, despre care se presupune că a declanşat incendiul, a supravieţuit.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, incendiul a izbucnit în jurul miezului nopţii, în dormitorul casei, unde au ars aproximativ 12 metri pătrăţi. La faţa locului au ajuns mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi echipaje de salvare.

Două persoane au fost găsite decedate la faţa locului, respectiv o femeie de 40 de ani şi unul dintre fiii acesteia, în vârstă de 1 an. Cei doi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon şi nu au răspuns manevrelor de resuscitare ale salvatorilor. În cameră se mai afla şi o fetiţă de 6 ani, găsită inconştientă de autorităţi.

Minora a fost resuscitată şi a răspuns manevrelor medicale, fiind transportată de urgenţă la spital. La Spitalul Clinic de Copii “Sfânta Maria”, fetiţa a decedat.

O a patra victimă a fost soţul, respectiv tatăl copiilor care au murit. Acesta a supravieţuit incendiului după ce ar fi fost scos din casă de unul dintre fiii săi, aflat într-un alt imobil în momentul declanşării incendiului. “Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a unei surse de aprindere în scopul de a genera incendiul”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Vecini ai victimelor au precizat că între cei doi soţi exista o stare conflictuală de mai multă vreme. Azi-noapte, bărbatul ar fi fost băut atunci când a decis să îşi incendieze familia. El ar fi stropit cu benzină casa în care se aflau victimele. În prezent, suspectul este păzit de poliţişti şi jandarmi la Spitalul de Urgenţă “Sfântul Spiridon”. El se află în comă de graul I, a precizat Diana Cimpoeşu, medic de urgenţă, şefa SMURD.

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )