Uimitor! Tânărul fără inimă naturală care joacă baschet

Uimitor! Tânărul fără inimă naturală care joacă baschet

loading...

Uimitor! Tânărul fără inimă naturală care joacă baschet.

Sunt momente în viață când pot apărea anumite obstacole care ne împiedică să trăim așa cum ne-am dori. Un tână de 25 de ani ne dovedește însă că niciun impediment nu este suficient de mare pentru a nu putea fi depășit. Deși nu avea o inimă naturală, asta nu l-a împiedicat să-și practice pasiunile.

Stan Lakin a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost înlocuită inima naturală cu una artificială care a rămas conectată la sistemul său cardiovascular timp de 555 de zile, relateazăMetro.co.uk.

În ciuda condiției sale deosebit de grave, Stan a continuat să joace baschet alături de prietenii săi și părea că nimic nu-l va împiedica să-și trăiască viața așa cum dorește.

În urmă cu două săptămâni, medicii i-au găsit o inimă naturală care i-a fost transplantată pentru a-i salva viața. Atât el, cât și fratele său, Dominique, au suferit de cardiomiopatie, iar din acest motiv, cei doi frați au avut nevoie urgentă de un transplant de inimă. “Aș vrea să-i pot mulțumi donatorului care mi-a oferit inima; mi-aș dori să-i pot întâlni familia într-o zi și sper că și aceasta ar dori să mă întâlnească”, a declarat Stan.

Vezi aici —> m.click.ro

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )