ULUITOR ! INCREDIBIL ! MINERUL GASIT VIU dupa 17 ani de supravietuire SUB PAMANT !

ULUITOR ! INCREDIBIL ! MINERUL GASIT VIU dupa 17 ani de supravietuire SUB PAMANT !

loading...

IN MOD CATEGORIC, VIATA INTRECE FILMUL !

Dupa 17 ani, autoritatile locale din Xinjiang au decis sa redeschida o sectiune a fostei mine, unde a avut loc marea tragedie si au trimis un grup de mineri sa investigheze zona.

Sapand in sectiunea respectiva de mina, acestia au fost de-a dreptul surprinsi sa vada ca un barbat in varsta de 59 de ani este in viata si a reusit sa faca fata cutremului care i-a ucis pe ceilalti 78 de colegi alaturi de care a ramas ingropat de viu in mina in care lucra.

 

Povestea minerului gasit dupa 17 ani in mina care a fost inchisa si abandonata din cauza unui cutremur devastator este de-a dreptul incredibila:

In tot acest timp supravietuitorul si-a ingropat pe rand colegii de munca si a mancat sobolani pentru a ramane in viata.

Norocul a facut ca acesta sa aibe aer curat datorita unor conducte subterane care inca mai functionau chiar si dupa 17 ani de la tragedie.

Supravietuitorul spune ca a facut tot posibilul ca in anii petrecuti sub pamant sa nu isi piarda mintile si sa innebuneasca.

Acesta a incercat sa isi ocupe timpul cu diferite activitati si in acest fel a reusit sa se sustraga de la gandurile negre ce i-ar fi putut fi fatale.

citeste mai mult aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )