VESTE-BOMBA ! Andreea Esca, în pericol SA NU MAI APARA LA STIRI !

VESTE-BOMBA ! Andreea Esca, în pericol SA NU MAI APARA LA STIRI !

loading...

Andreea Esca este cea mai iubită prezentatoare de știri din România. De 20 de ani, în timpul săptămânii, le dă întâlnire telespectatorilor PRO Tv pentru a le prezenta cele mai importante evenimente ce au avut loc de-a lungul zilei. Astăzi, 28 martie, este însă în pericol de a nu mai apărea la pupitrul știrilor și asta din cauza unor probleme de sănătate.

După un weekend petrecut la Cluj, la un festival de cumpărături, “Half is Free”, Andreea s-a întors cu o afecțiune care i s-a agravat. Deși era bolnavă, știrista a preferat să ignore acest lucru și a ales să meargă la Cluj. Deși totul s-a desfășurat cum nu se poate mai bine la festivalul amintit, Esca s-a întors cu o laringită severă care nu îi mai permite să scoată nici măcar un sunet, așa că nu știe dacă va apărea diseară la postul care a consacrat-o.

“Am petrecut un weekend superb la Cluj! “Half is Free” a reușit să aducă laolaltă foarte muuuulți oameni frumoși, iar întâlnirea de duminică dimineață a fost o întâlnire cu tinerețea, optimismul și pasiunea. Vă mulțumesc!
P.S. Singura parte mai puțin placută este că amigdalita mea de săptămâna trecută, pe care am cam ignorat-o, s-a transformat într-o laringită severă și acum sunt MUTĀ!!!! Chiar cred că îmi va fi imposibil să ne vedem diseară… Nu știu ce să mai fac!!!! Am luat toate pastilele și siropurile și încă nimic… Revin cu detalii mai târziu!”

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )