VESTE-BOMBA ! SERVICIUL MILITAR, din nou OBLIGATORIU. Iata ce declara Ministrul Apararii

VESTE-BOMBA ! SERVICIUL MILITAR, din nou OBLIGATORIU. Iata ce declara Ministrul Apararii

loading...

Ministrul Apararii a explicat că Legea rezerviștilor voluntari va intra în vigoare din ianuarie 2017 !

“Avem pregătite măsurile pentru implementarea ei, inclusiv suportul bugetar pentru asigurarea unei formule de pregătire periodică suficientă pentru acești rezerviști voluntari. Ei sunt de două tipuri — unii care au făcut serviciul militar și deci au un corp de bază de pregătire și nu e nevoie decât de actualizarea formației pe care o au deja, iar alții care vin fără background militar și pentru care pregătirea e un pic mai exigentă. Ar trebui să fie mai mult antrenați în unități, ceea ce înseamnă și o stimulare salarială”, a afirmat ministrul Motoc, citat de agerpres.ro.
Demnitarul a arătat că rezerviștii respectivi vor fi plătiți și vor putea, în același timp, să-și păstreze locurile de muncă.

“Ei continuă să-și desfășoare activitatea la locurile de muncă pe care le au, dar, în perioada de instrucție, primesc o anumită remunerație, iar în perioada în care nu fac instrucție, în plus față de salariul obișnuit, primesc un procent din salariul mediu pe economie”, a susținut ministrul Apărării.

citeste mai mult aici sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )