VESTE-BOMBA ! UE, gata SA CEDEZE ROMANIA !

VESTE-BOMBA ! UE, gata SA CEDEZE ROMANIA !

loading...

Niciodata in ultimii 50 de ani lucrurile nu au fost mai complicate in lume. Romania este din nou in fata unei mari cumpene a istoriei si marioneta in jocurile marilor puteri. Zilele trecute doua evenimente majore au marcat startul unor evolutii extrem de periculoase. O declaratie aparent banala a unui soarece produs de aparatul birocratic European , un finantist fara viziune, arunca Romania in cel mai sumbru scenariu de dupa al doilea razboi mondial. Da, da ma refer la declaratiile presedintelui Comisiei Europene – Jean-Claude Juncker.

We must make efforts towards a practical relationship with Russia. We can’t let our relationship with Russia be dictated by Washington. I know from my conversations with Putin that he does not accept phrases like when Barack Obama said Russia was a regional power. What does that mean? You can’t talk about Russia like that.

Este o declaratie la cel mai inalt nivel si vine ca o stangacie diplomatica aparenta care insa reflecta cu fidelitate discutiile pe sub masa din holurile Europei. In holurile UE se discuta serios de o reimpartire a sferelor de influenta si Romania, Moldova , Bulgaria sunt teme de negociere. Europa a inceput cel mai periculos joc diplomatic. Nu are rost sa ne ascundem . Nu are rost sa ne mintim. Am toata proprietatea cuvintelor cand spun ca Romania este jucata din nou la carti de o Europa in panica in fata conflictului economico-militar care capata valente de al treilea razboi mondial. Europa nu joaca numai Romania la carti ci joaca si relatia cu SUA la carti, aceasta America mult blamata fara de care se vorbea rusa azi la Paris. Batrana rigida si perversa UE tremura de frica in fata noului bloc de putere conturat clar – alianta RUSIA-CHINA-IRAN-COREEA DE NORD – INDIA (in pending) . Este absolut inacceptabila ticalosia si lasitatea acestei Europe salvata de doua ori in istorie de americani. Revoltator este ca acestei Europe noi i-am oferit totul – ne-au transformat in piata de desfacere si intr-un membru de mana a doua al UE, ne-a luat forta de munca cea mai calificata- milioane de romani in putere si inteligenti, ne-a luat petrolul ( OMV-Petrom), energia ( Eon-Enel), bancile , ne-au luat padurile, acum ne iau pamanturile , ne-au inchis sute de mii de mici afaceri cu lanturile de magazine care vand aproape exclusive produse importate Auchan, Metro, Carrefour, Lidl, Cora, Kaufland etc .

Nu am zis nimic noi romanii, ne-am bucurat ca putem calatori liberi, ca putem vedea lumea. Ne-am bucurat ca putem sa ne facem afaceri si ca putem creste si noi cumva. Am stiut ca avem mult de munca. Milioane de romani s-au integrat rapid in toata Europa, au inceput afaceri , au muncit ca nebunii , au trimis bani in tara. Am strans din dinti luptand in tara cu propaganda rusa si cu coruptia intretinuta de ea la cel mai inalt nivel. Am inchis ochii si am muncit ca nebunii pentru ca acum sa realizam inca odata ca Europa ne poate oricand “vinde” intereselor rusesti de dragul de a-si proteja confortul iluzoriu. A facut-o cu Ucraina, a facut-o cu Grecia si este gata sa cedeze orice de dragul intereselor meschine si lipsei de viziune.

citeste mai departe aici

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )