VESTE-SOC ! După 8 ani, se intoarce PASARELA MORTII pe DN 1!

VESTE-SOC ! După 8 ani, se intoarce PASARELA MORTII pe DN 1!

loading...

 

Acum 8 ani, Monica Ursică (28 de ani) si Ionuţ Ilie (26 de ani) au murit striviţi de pasarela căzută pe maşina lor.

Trecerea suspendată din localitatea Tâncăbeşti, de pe DN1, care s-a prăbuşit în 2008 peste o maşină, va fi refăcută !

Să traversezi DN 1 este, de cele mai multe ori, o misiune imposibilă. Pietonii au inima cât un purice când ştiu că trebuie să ajungă pe partea cealaltă a drumului, iar maşinile gonesc ca vântul şi ca gândul. Locuitorii din Tâncăbeşti vor înapoi pasarela morţii.

La Tâncăbeşti, încă se mai moare! Au trecut opt ani de când Monica Ursică (28 de ani) şi Ionuţ Ilie (26 de ani) au pierit striviţi, iar sora fetei, Valentina, a stat mult timp în spital. Pasarela pe de DN1, de la Tâncăbeşti, a fost agăţată de bena unei basculante şi a căzut fix pe maşina în care se aflau.

Tâncăbeşti Trecerea de pietoni a mai făcut o victimă săptămâna trecută.

Nu a mai fost înlocuită şi pietonii traversează de atunci pe “zebra” aflată la 100 m distanţă de locul unde a fost cândva trecerea suspendată. E greu şi pentru şoferi să oprească la o viteză regulamentară de 70-80 km/h, dar şi pentru localnici să ajungă în partea cealaltă a drumului cu patru benzi. Mai ales seara, când zona nu e luminată, iar pietonul nu se zăreşte. Matei Heraru (19 ani) s-a încumetat să treacă strada pe 9 martie, la ora 20.30. Şoferul nu l-a văzut şi a dat peste el. Tânărul a murit, astfel că oamenii care locuiesc în Tâncăbeşti au ieşit în stradă de supărare. Au protestat duminică, 13 martie, pentru ca pasarela căzută să fie pusă la loc. Cei de la CNADNR au promis că până la finalul anului lucrarea va fi gata. “Să pună pasarela, că mulţi oameni au murit aici. Mi-e frică să traversez. Opresc unii, dar dau alţii peste tine”, ne-a spus, joi (17 martie), Sofia Drăgan (72 de ani), care a aşteptat 20 de minute până când s-a încumetat să treacă pe “zebră”.

Iar statisticile Poliţiei Rutiere îi dau dreptate femeii. În opt ani, în această zonă, s-au produs 27 de accidente, în urma cărora cinci persoane au decedat, 17 au fost rănite grav, iar 23 rănite uşor. Şi trecerile de pietoni de pe DN1, de la km 19 (Baloteşti) şi km 22 (Săftica) vor şi şterse, iar în locul lor vor fi ridicate pasarele.

 

 

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )