VESTI EXTRAORDINARE ! Doar 8 euro CALATORIA cu AVIONUL in Europa, MAI IEFTIN decat CFR

VESTI EXTRAORDINARE ! Doar 8 euro CALATORIA cu AVIONUL in Europa, MAI IEFTIN decat CFR

loading...

Wizz Air si Ryanair, cele mai mari companii low-cost din Europa, vând bilete de la 8 euro către Italia și Belgia, în martie și aprilie. Iată mai exact când poți zbura cu câțiva lei către unele dintre cele mai vizitate orașe europene.

La Wizz Air găsiți bilete de la 39 lei (adica 8 euro) dus către Milano – Bergamo pe 21, 22 si 23 martie, către Bruxelles la sfârșitul lui martie (dus) și către Roma tocmai în decembrie (4-16 decembrie).

La o simpla simulare pe site-ul companiei Wizz Air gasiti bilete de avion si de la 69 lei sau pana in 100 lei, in special catre orase din Italia (Milano, Roma, Bologna) sau catre Bruxelles.

Zboruri mai ieftine decat un bilet la tren in Romania: Bucuresti-Milano dus-intors la 80 lei

Însa, cum prețurile pentru zborurile catre Bucuresti sunt cu mult mai scumpe decât pentru cele dus, puteți combina un zbor Wizz Air dus la 39 lei cu un zbor Ryanair intors la 44 lei. Spre exemplu, între 21 si 23 martie, puteți zbura dus-intors cu 17,79 euro (80 lei) Bucuresti-Milano, cu Wizz Air la dus (Bucuresti Bergamo) si Ryanair la intors (Milano Malpensa-Bucuresti), scrie wall-street.ro.

Zborul dus-intors Bucuresti-Milano la 80 lei costa chiar mai putin decat o calatorie cu trenul in Romania sau decat o calatorie cu autocarul intre Bucuresti si Constanta.

Ryanair are de vanzare 250.000 de locuri cu 20 de dolari.

Compania irlandeza Ryanair are, de asemenea, zboruri ieftine, de la 7,49 euro in aprilie catre Bologna si Milano si de la 9,9 euro catre Bruxelles si pana in 50 euro catre alte destinatii din Europa.

sursa

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )