Zece descoperiri pe care știința nu le poate explica

Zece descoperiri pe care știința nu le poate explica

Zece descoperiri pe care știința nu le poate explica

ȘTIINȚA ESTE UNA DINTRE CELE MAI SIGURE MODALITĂȚI DE A EXPLICA LUCRURILE ȘI FAPTELE, DIN JURUL NOSTRU, PE CARE NU LE ÎNȚELEGEM. DAR CE SE PETRECE ATUNCI CÂND ANUMITE DESCOPERIRI NU POT FI DEFINITE ÎN NICIUN FEL DE ȘTIINȚĂ? PROBABIL CĂ AVEM TENDINȚA DE A LE MARCA DREPT INEXPLICABILE ȘI SPERĂM CA ÎNTR-O BUNĂ ZI ADEVĂRUL SĂ IASĂ LA IVEALĂ.

Din aceste motive, am ales să vă prezentăm top 10 descoperiri pe care nimeni nu le poate explica și care demonstrează nu doar neputința umană, ci și faptul că uneori istoria este mult mai complexă decât ne-am putea imagina:

1. Mingile de foc Naga

Lumini de foc inexplicabile apar pe raul Mekong din Thailanda in fiecare an in luna octombrie.

2. Planeta Kepler 78b

Planeta Kepler 78b are dimensiunea si densitatea similare cu ale Pamantului, insa ea este acoperita de lava si orbiteaza in jurul stelei sale la fiecare 8,5 ore.

3.Fluxul intunecat

O forta impinge un „petic” de materie prin Univers la viteze ametitoare. Aceasta nu poate fi explicata cu ajutorul fortelor gravitationale cunoscute, iar sursa ei s-ar putea afla dincolo de Universul observabil.

4. Efectul Placebo

Tratamentul Placebo s-a dovedit eficient in calmarea si reducerea durerilor in cazul bolii Parkinson. Cum se vindeca corpul nostru doar prin puterea mintii a ramas o necunoscuta.

5. Zgomot straniu din Pacific

Un sunet ciudat venit din adancul Oceanului Pacific a uimit oamenii de stiinta in anul 1991. Posibilele cauze ale acestuia au fost considerate a fi vulcanii subacvatici sau balenele.

6. Fosila Godzillus

Continuare aici ———> www.efemeride.ro

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]