Zodii care te vor trada in secunda 2! Care sunt acestea, pentru a te feri de ele?!

Zodii care te vor trada in secunda 2! Care sunt acestea, pentru a te feri de ele?!

loading...

ZODII CARE TE VOR TRĂDA ÎN SECUNDA DOI! AFLĂ CARE SUNT ACESTEA, PENTRU A TE FERI DE ELE!

 

Există posibilitatea ca o zodie să trădeze mai mult decât alta? Chiar dacă la o primă vedere răspunsul pare ”Nu”, adevărul este undeva la mijloc. Se pare că la unele zodii, din cauza caracteristicilor nativilor, trădarea are șanse mai mari să se întâmple decât în cazul altor zodii. Care sunt zodiile predispuse să te trădeze? Păzește-ți spatele și ia măsuri de siguranță! Acestea sunt!

Berbec

Căpos din fire, berbecul este de obicei foarte muncitor, dar în același timp, este cât se poate de nemilos. Știti acele persoane care își asumă credit pentru ceva ce nu au făcut? Ei bine, ei sunt! Ei sunt temperamentali și te pot sabota cu ochii închiși să fără cea mai mică remușcare. Nu supăra un Berbec, șanseșe ca el să te trădeze atunci sunt destul de mari!

Taur

Este și el recunoscut pentru abilitatea de a distorsiona faptele, astfel încât să ajungă unde vrea. Foarte încăpățănați de la natură, taurii pot fi foarte răutăcioși și perverși. Da, pervers de răutăcioși. De fapt, ei sunt foarte sensibilit și iertători, dar nu uită sub nicio ofrmă o ceartă sau pe cineva care le-a făcut mult rău. Mai au și tendința de a vedea roșu în fața ochilor, așa că atunci să te ferești din calea lor. Este momentul în care trădarea se poate întâmpla. Sunt destul de impulsivi și din această cauză pot trăda fără să gândească prea mult acțiunea înainte.

Leu

Nativii acestei zodii se scaldă mereu între două ape. Sunt destul de egoiști, în primul rând și vor face orice pentru a-și vedea doar scopul personal.

Continuarea aici —> elli.ro

loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )