Implanturile si o societate a controlului total al individului cu ajutorul tehnicii!

Implanturile si o societate a controlului total al individului cu ajutorul tehnicii!

loading...

Implanturile si o societate a controlului total al individului cu ajutorul tehnicii!

”Tatãl societãtii informatice”, sociologul japonez Yoneji Masuda spunea ca libertatea noastrã este amenintatã; se referea la o tehnologie ciberneticã total necunoscutã celor mai multi dintre oameni, o tehnologie care cupleazã creierele umane – via microcipuri – cu sateliti controlati de la sol prin supercomputere.

Primul implant pe creier a fost efectuat în 1974 în Ohio, SUA, si în Stockholm, Suedia. Încã din 1946 fusesera introdusi electrozi în creierele unor nou-nãscuti fãrã stiinta pãrintilor acestora. În perioada anilor ’50-’60 se introduceau electrozi în creierele oamenilor si animalelor, în special în SUA, pentru cercetari asupra functiilor creierului si corpului, cît si pentru a se obtine influentarea comportamentului subiectilor. Acestea au ca scop modificarea atitudinilor si comportamentului uman. A exercita controlul asupra functiilor creierului a devenit unul din telurile armatei si serviciilor secrete.
În urmã cu treizeci de ani, implantele pe creier – atunci în mãrime de cca 1 cmp – se puteau observa prin roentgenografie. Mai tîrziu, mãrimea lor a fost redusã pînã la dimensiunea unui bob de orez, fiind fabricate din silicon, apoi din arseniat de galiu. Astãzi, sunt suficient de mici pentru a putea fi implantate în ceafã, spate ori în alte pãrti ale corpului sau injectate în timpul unei operatii, fiind aproape nedetectabile.

 Din punct de vedere tehnic, este, astãzi, posibil ca fiecare nou-nãscut sã fie injectat cu un asftel de microcip, ce va servi la indentificarea persoanei în cauzã pentru tot restul vietii sale. Despre astfel de planuri s-a discutat în cel mai mare scret în SUA, fãrã sã existe vreo procupare privind dreptul la viata privatã.
Creierul fiecãruia dintre noi are o frecventã de rezonantã bioelectricã unicã, exact cum fiecare dintre noi are amprente digitale unice. Odatã detectatã aceasta, creierul poate fi în întregime ”programat” cu ajutorul undelor de frecventã electromagneticã (EMF) transmise din afarã, prin trimiterea unor semnale electromagnetice care sînt ”traduse” ca imagini sau/si sunete. Acesta este unul din principiile razboiului psihotronic.
loading...

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )