Un procuror din Brașov i-a făcut plangere penală lui Mircea Badea pentru instigare

Mircea Badea, realizator la Antena 3, anunță disperat că trebuie să meargă din nou la Poliție după ce un procuror din Brașov i-a făcut plângere penală pentru „instigare”.

„Onorata instanță a decis că trebuie să mă duc să dau miercuri cu subsemnatul la miliție. Justiția din Romania are treabă multă. A rezolvat cu pedofilii, cu violatorii, cu tot”, a declarat Badea în emsiunea lui Mihai Gâdea.

„Un procuror din Brașov mi-a făcut o plângere penală. Asta e mișto, când procurorii fac plângeri penale, adică eu sunt de mult la next level. Deci, mi-a făcut plângere penală că am incitat. S-a clasat. A făcut plângere împotriva soluției de neincepere a urmăririi penale și o onorată instanță a zis că nu s-au administrat probele”, a explicat Badea.

Badea a mai fost și în urmă cu o lună la Poliție în același caz. Și acum o lună se plângea la Antena 3 că trebuie să dea explicații.

„Eu întotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Poliție ca la biserică. M-am dus cu sentimentul că voi fi ascultat și ajutat. În curând, mă voi duce, din nou, la Poliție. A hotărât o onorată instanță pe care o susțin, la plângerea unui procuror pe care îl susțin”, spunea Badea pe 16 februarie tot la „Sinteza Zilei”.

Acest articol a fost publicat în Actualitate. Salvează legătura permanentă.