Mihai Iosif: “Acum puteți să vă luați nevestele să le pupați”

Rapid a învins-o în deplasare pe Csikszereda și a trecut pe primul loc în play-off-ul ligii secunde.

După partidă, antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, a declarat în direct la Telekom Sport la flashinterviu că la echipa sa s-a produs o schimbare de mentalitate de trei etape:

“Am dat un gol după o fază lucrată la antrenamente. Ne-a ieşit perfect, ceea ce le-am spus şi jucătorilor că aşa vom da gol. S-a produs o schimbare în mentalitatea jucătorilor, în dorinţa lor, au înţeles foarte bine unde joacă, am schimbat puţin şi sistemul. E un rezult mare pentru noi, am întâlnit o echipă foarte bine organizată, foarte bine pregătită fizic şi tocmai de aceea, victoria este cu atât mai mare”

Tehnicianul rapidului a mai spus că se bucură pentru această victorie, dar trebuie ca echipa sa să rămână cu picioarele pe pământ:

“Linişte va fi la sfârşitul playoff-ului dacă vom reuşi prmovarea. La Rapid este mereu presiune, tensiune şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Ăsta e Rapidul din Giuleşti, iubeşte-l şi ai să înnebuneşti. Azi ne bucurăm din nou că miile de suporteri rapidişti pot bea un pahar de vin liniştiţi, sper că n-aţi spart televizorul, paharele, acum puteţi să vă luaţi nevestele să le pupaţi că sigur v-aţi certat cu ele“

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.