Edi Iordănescu: “A fost o brigadă neinspirată în această seară”

CFR Cluj a remizat în această seară în deplasare cu CS Universitatea Craiova și a ratat șansa de a termina sezonul regular pe primul loc.

După partidă, antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a analizat jocul în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

“E 0-0 viu să zic aşa. Avem jucători suspendaţi. Deac, de exemplu, Vinicius, Itu azi dimineaţă. Pereira are probleme. COVID-ul ne-a lovit. Una peste alta, am muncit, ne-am organizat. Ştiam că întâlnim o Craiova bună, în formă. Un rezultat echitabil. Mi-a plăcut faptul că echipa a avut o atitudine corectă, disponibilitate la efort, agresivi. Suntem pe plus. 10 puncte recuperate faţă de Craiova şi 5 faţă de FCSB. Nu e uşor să recuperezi. Pentru mine e important să am tot lotul la dispoziţie”

Tehnicianul celor de la CFR a continua să se lege de arbitraj, dar a venit și cu o propunere interesantă:

“Ce m-a supărat în această seară a fost brigada neinspirată. Camora rămâne fără şort. Era penalty clar.. Reluările le-am văzut de multe ori chiar acum după meci. Dar eu vin şi propun ceva: ca o dată cu începerea play-off-ului să ne oprim din comentat arbitrajul, nimeni să nu mai zică nimic! Toţi să ne abţinem. Influenţăm prea mult, nu îi ajutăm”

Iordănescu Jr. a declarat în continuare că îsi dorește să câstige Joi supercupa în fața celor de la FCSB:

“Îmi doresc al doilea trofeu. E important pentru moralul nostru, pentru suporteri. Voi vedea cum voi alege lotul pentru că sunt ceva probleme, ştiţi deja”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.