CFR începe cu dreptul play-off-ul

CFR Cluj a învins-o în această seară pe teren propriu pe Academica Clinceni, scor 3-0 (0-0), într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ul ligii 1.

Păun a deschis scorul în minutul 53 cu un șut senzațional de la 30 de metri. Deac a făcut 2-0 în minutul 55 cu o lovitură de cap din doi metri după o centrare a lui Chipciu. Debeljuh a stabilit scorul final 3-0 în minutul 90, înscriind cu capul din cădere după centrarea excelentă a lui Hoban.

Detaliile meciului

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Ben Youssef, Burcă, Camora – Deac (Hoban ’80), Soares, Păun (Latovlevici ’80) – Rondon (Debeljuh ’68), Joca (Chipciu ‘8), Costache (Gîdea ’68). Antrenor: Edward Iordănescu;

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov (Achim ’78), Gardoş, Patriche, Dobrescu – Cr. Tănase (Popa ’69), Moulin, Ventura, Cordea (Dumitriu ’79) – Rusescu (Markovic ’69), Longher (Chandarov ’14). Antrenor: Ilie Poenaru;

Arbitrii:

Sebastian Colţescu – Bogdan Gheorghe, George Florin Neacşu – Vlad Baban;

Cartonașe galbene:

CFR Cluj: Rondon ’23, Chipciu ’41, Deac ’44;

Academica Clinceni: Longher ‘3, Tănase ’53, Dumitriu ‘86;

Cu această victorie, CFR acumulează 35 de puncte și se urcă pe primul loc în clasament. Academica Clinceni este pe 5 cu 22 de puncte.

Etapa viitoare, CFR va juca în deplasare cu Sepsi, iar Academica Clinceni va primi vizita celor de la FCSB.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.