Toni Petrea: “Jocul nostru a fost destul de bun”

FCSB se menține pe primul loc în Liga 1 după ce a trecut pe teren propriu de FC Botoșani.

Antrenorul, Toni Petrea a analizat victoria după meci în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

“Sunt nemulţumit de prima repriză doar că am primit golul. În rest, jocul nostru a fost destul de bun. Nu am ştiut să rupem jocul când trebuia, să nu mai ajungem în situaţia aia. Dar per total cred că a fost un joc bun. În repriza a doua am pus mai multă presiune pe adversar, am reuşit să îl forţăm să greşească, să marcăm şi golul doi. Cred eu că cel puţin repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate”

Tehnicianul celor de la FCSB a explicat și de unde curajul lui Octavian Popescu de a trage la poartă din poziția din care a marcat:

“Mă bucură această reuşită pentru el, cred că înseamnă foarte mult pentru el. Nu are curajul suficient să finalizeze. I-am zis că nu se întâmplă nimic, mai bine să dea peste poartă decât să o piardă şi să fim prinşi pe contraatac.  Şi astă seară i-a reuşit execuţia”

Petrea a mai spus că introducerea lui Panțîru a fost una mai degrabă forțată decât inspirată:

“Inspirat, dar forţat de împrejurări, cu accidentarea lui Moruţan. Are o lovitură la spate, nu mai putea. Din prima repriză s-a întâmplat, a zis că mai încearcă să joace, dar atât a mai putut. Mâine o să vedem mai mult şi sperăm să nu fie foarte grav”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.