Edi Iordănescu: “Neinspiraţie majoră la brigada de arbitri, mi-e jenă să comentez!”

CFR Cluj a fost învinsă în această seară pe teren propriu de CS Universitatea Craiova, iar FCSB are șansa să ia avans față de campioana României.

După partidă, Edi Iordănescu a declarat în direct la Telekom Sport la flash-interviu că înfrângerea este total nemeritată, iar rezultatul trebuia să fie invers:

“O înfrângere total nemeritată, prima repriză ne-am împărţit momentele, am avut situaţiile noastre, e adevărat că le-a avut şi Craiova, dar să nu uităm că prima mare ocazie a fost a noastră, Chipciu singur cu portarul. Repriza a doua ne-a aparţinut total, a fost o singură situaţie a Craiovei, cu şutul lui Mamut, în rest CFR a dominat total ca iniţiativă, ca şi ocazii create. Din nou foarte multe ocazii, neşansă, bară, ocazii pe care puteam să le valorificăm.

Am fost naivi la momentele statice, din nefericire până acum le-am lucrat mereu în mod constant, acum jucând din 3 în 3 zile nu am avut când. Trebuie să ne ridicăm, timpul e foarte scurt, nu ne aşteaptă. O repriză a doua în care nu doar am simţit că putem să egalăm, ci şi să şi câştigăm şi probabil dacă rezultatul era invers, nu putea să comenteze nimeni. 

Am întâlnit o contracandidată, o echipă valoroasă, cu jucători tehnici, valoroşi, tehnică bună în regim de viteză, ne-am aşteptat la un asemenea joc. Dacă eram mai inspiraţi puţin, dacă omoram finalul asta de joc cu 1-1 şi acceptam un punct, probabil era mai bine. N-am nicio emoţie, sunt sigur că putem depăşi momentul”

De asemenea, antrenorul campioanei a atacat în termeni duri arbitrajul de la această partidă, susținând că mereu la meciurile cu Craiova arbitrajul este potrivnic echipei sale:

“Neinspiraţie majoră la brigada de arbitri, mi-e jenă să comentez! Sincer! Uitaţi-vă la filmul asta în 3, de câte ori a fost joc Craiova-CFR, cu Haţegan la mijloc? Uitaţi-vă sezonul trecut ultima etapă, ce greşeli majore, acum câteva săptămâni vicierea clară de la Craiova

Penalty, roşu , gol anulat, acum ajunsesem să facem haz de necaz pe margine şi vorbeau colegii că la al treilea ne dă unul. Este ruşinos şi îmi pare rău că un arbitru atât de valoros la toate disputele directe ia astfel de decizii, toate într-o anumită direcţie. Din păcate, am luat mereu apărerea arbitrilor, le-am catalogat erori umane, dar sunt prea multe şi gândul meu merge în alte direcţii”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.