Toni Petrea: “Contează rezultatele celorlalte echipe din play-off”

FCSB va juca mâine pe teren propriu cu Academica Clinceni în etapa a 7-a a play-off-ului ligii 1.

Înaintea partidei, Toni Petrea a susținut o conferință de presă în care a prefațat partida de mâine:

“Ne apropiem de finalul sezonului, mai avem 4 jocuri foarte dificile începând cu cel de mâine seară, cu un adversar care și-a atins obiectivul cu calificarea în play-off. Dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi, mă gândesc că pot evolua fără inhibiții, fără presiune suplimentară. Trebuie să fim foarte atenți, să încercăm să ne impunem jocul și să încercăm să câștigăm 3 puncte foarte importante pentru noi. 

Ne dorim să câștigăm acest joc, știm că întâlnim o echipă robustă, experimentată, cu jucători care au trecut și pe aici. Ne dorim foarte mult să ținem aproape de locul 1 și să încercăm să ducem lupta până capăt, poate până în ultima etapă a play-off-ului. Contează rezultatele celorlalte echipe din play-off, dar cel mai important pentru noi e să fim concentrați la jocul nostru, mintea jucătorilor trebuie să fie doar pe jocul pe care-l avem cu Academica Clinceni”

Petrea a vorbit și despre meciul de baraj din liga a treia dintre FCSB 2 și CS Afumați:

“Am asistat la acest joc de baraj, am trimis câțiva jucători acolo care au evoluat destul de mult. Sper ca până mâine să mă pot baza și eu pe cineva, pe câțiva dintre ei. A fost o evoluție bună, au câștigat primul joc, urmează meciul retur, sper să se califice, să poată merge mai departe în barajul cu CSA”

De asemenea, tehnicianul celor de la FCSB a anunțat că acest sezon s-a încheiat pentru Adrian Șut:

“E o situație mai importantă la Adrian, are o problemă mai veche la unul dintre genunchi. Să vedem dacă se va ajunge la operație, nu știm în momentul de față detalii despre perioada lui de recuperare și ce se va întâmpla în viitor. Cert este că pentru finalul acesta de sezon nu ne vom putea pe el”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.