Simona Halep, suspectă de ruptură musculară

Simona Halep a abandonat în această seară în meciul cu Angelique Kerber din turul II al turneului de la Roma, la scor de 6-3, 3-3 în favoarea ei.

Numărul trei mondial a simțit din senin un junghi la gamba piciorului stâng și nu l-a mai putut pune în pământ. Sportiva noastră a părăsit terenul în lacrimi în timp ce întreba trainerul turneului: “E rupt? De ce? Că n-am făcut nimic”

La scurt timp, Simona a publicat o postare pe contul ei oficial de Twiter în care vorbește despre starea sa de sănătate:

“Investigațiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înțelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez și să revin cât mai rapid posibil. Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi ține la curent cu recuperarea”

Unfortunately an ultrasound has revealed that I have a tear in my left calf. I will get an MRI tomorrow to understand the injury in more detail, but at the moment we are unsure of recovery time. I’m so disappointed to end my tournament in Rome like this… pic.twitter.com/Fx58WWg796

— Simona Halep (@Simona_Halep) May 12, 2021

Mâine, după RMN, vom afla exact cât este de serioasă accidentarea Simonei și dacă va putea participa la turneul de la Roland Garros care începe pe 30 Mai.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.