Simona Halep a anunțat rezultatul RMN-ului efectuat la Roma

Simona Halep, nr. 3 WTA, a suferit o accidentare destul de serioasă în turul II la Roma în meciul contra lui Angelique Kerber și a fost nevoită să abandoneze în setul doi, când scorul era de 6-3, 3-3, în favoarea sa.

Primul diagnostic a fost cel de ruptură musculară, urmând ca după efectuarea unui RMN să fie aflată gravitatea accidentării.

Halep a postat astăzi pe contul ei de Twitter o fotografie cu gamba bandajată și cu o cărjă în mână. În cadrul aceleiași poștări, sportiva din constanța a spus că RMN-ul a arătat că ruptura este una de mici dimensiuni și că va începe de luni recuperarea în România.

Simona nu a specficat însă, cât timp va dura până va reveni pe teren și dacă va rata vreun turneu.

“Salutare! După un RMN efectuat aici, la Roma, vă pot confirma că am o mică ruptură la nivelul gambei stângi. Voi veni acasă și de luni voi începe recuperarea la bazin și la sala de forță. Rămân pozitivă și voi face tot ce e posibil pentru a reveni cât mai rapid. Vă mulțumesc din nou, ne revedem curând!”

Hi guys! After an MRI here in Rome I can confirm that I have small tear high up in the left calf. I will fly home today and begin recovery in the pool and gym on Monday. I’m staying positive and will do everything I can to speed up my return. Thanks again and see you soon 💪 pic.twitter.com/JWMbphI1qu

— Simona Halep (@Simona_Halep) May 14, 2021

Următorul turneu la care Simona ar trebui să particepe este cel de la Roland Garros, în perioada 30 Mai – 13 Iunie. Rămâne însă de văzut, dacă accidentarea îi va permite acest lucru.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.