Edi Iordănescu: “A fost o onoare să antrenez această echipă”

CFR Cluj a învins-o în deplasare pe FC Botoșani și a devenit matematic campioană pentru a patra oară consecutiv.

Edi Iordănescu a descris ceea ce trăiește ca antrenor al campioanei, în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

E un moment unic. Nu a fost uşor. Dar pentru asta am venit. Când am luat echipa era într-o anumită situaţia şi uite că am reuşit. Nu a fost un drum lin, a fost o provocare deosebită pentru mine în 8 luni am reuşit 3 trofee. Un parcurs excelent. Sunt momente unice, este un titlu pentru oraş, pentru suporteri. Mă bucur. Personal dedic acest moment familie mele şi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat. A fost greu“

Tehnicianul celor de la CFR a ținut să îsi savureze victoria, aruncând săgeți către cei care l-au criticat:

“Lumea mi-a zis că în ce mă bag, că e o echipă la final de drum etc. Au fost critici şi pe parcurs, am încercat mereu să mă uit în altă direcţie. Lumea uită uşor, în general, uită în ce moment vii, aşteaptă continuitate etc. La toate echipele la care am fost mi-am îndeplinit obiectivele, ba chiar le-am depăşit. Am venit într-un moment greu. Zilele următoare vom înţelege şi mai bine. Acum e multă epuizare. Nu aş vrea să umbresc acest moment cu comentarii despre ce urmează, vreau să savurez momentul”

Iordănescu jr. a avut și o declarație interpretabilă în privința continuării lui pe banca CFR-ului și din sezonul viitor:

“Sunt mandru ca am antrenat această echipă. Sunt fericit, a fost o onoare pentru că sunt baieţi cu performanţe si cu caracter”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.