Orban, despe moțiunea PSD: „O bulă de săpun”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună PSD este „o bulă de săpun”, transmite News.ro.

Întrebat la Palatul Parlamentului ce părere are despre moţiunea de cenzură pe care vrea să o depună PSD, Orban a spus: „O bulă de săpun. Trebuia şi ei să depună moţiune de cenzură. Ce să facă PSD? Oricum ar fi depus moţiune şi dacă nu era PNRR. Noi ne bucurăm că depun moţiunea de cenzură pe tema PNRR, pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante care sunt alocate în cadrul PNRR. Preşedintele României, reprezentanţii României au participat la elaborarea deciziei la nivel european pentru acest program excepţional, care va ajuta la relansarea economică a Europei şi a României”.

PSD va depune o moţiune de cenzură pe 14 iunie, a anunţat, miercuri, în plenul Parlamentului, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu.

„Astăzi nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul de Redresare şi Rezilienţă. Tot ce ştim despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate. Pentru toţi românii, răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur: pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a declarat Ciolacu.

Acest articol a fost publicat în Actualitate. Salvează legătura permanentă.