Gigi Becali, mesaj pentru Burleanu: “Trebuie fiecare să ne vedem de ale lui”

Răzvan Burleanu a anunțat într-o conferință de presă că intenționează să se întâlnească cu Gigi Becali pentru a încerca să îl convingă să lase jucătorii de la FCSB convocați pentru lotul olimpic să poată juca la competiția de la Tokyo.

Becali a declarat astăzi pentru Digi Sport că intenționează să dea curs întâlnirii, însă a ținut să îl avertizeze pe președintele FRF că este puțin probabil să ajungă la un numitor comun:

Mă văd cu orice om, am ajuns la vârsta la care am dobândit această calitate. Răzvan Burleanu este tânăr, e deștept, dar fiecare om își face dreptate în părticica lui. Nu trebuie să ne depășim atribuțiunile, trebuie fiecare să ne vedem de ale lui. Pentru că o să ai o ascensiune de moment, dar mai apoi vei păți precum dictatorii“

De asemenea, Becali a transmis că vrea să fie ascultat în ceea ce are de zis, la fel cum este și el dispus să facă acest lucru:

“Problema nu este ca eu să mă întâlnesc cu el, problema este ca și el să asculte. Eu am ajuns la o vârstă la care am disponibilitatea să ascult, dar trebuie să o aibă și el. Eu spun mereu lucrurilor pe nume și cred că v-ați convins de asta. Nu am de ce să mă ascund. Iubesc oamenii, îmi place să vorbesc cu ei, dar și eu vreau să fiu ascultat”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.