Mirel Rădoi: “Ma bucura jocul, am avut determinare”

România a fost învinsă în această seară în deplasare de Anglia și a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

După partidă, selecționerul Mirel Rădoi a analizat meciul în direct la PRO X:

“A fost o partida intensa, echilibrata, am avut situatiile noastre. Am incercat sa ne facem jocul. Daca sunt suparat, sunt pentru ca reusim sa ajungem in fata portii, dar nu sa inscriem. A fost un joc echilibrat, dar cred ca puteam sa avem alte decizii in unele momente”

Selecționerul a explicat și de ce a decis înlocuirea lui Sorescu cu Căpușă:

“Apar situatii in care trebuie sa facem schimbari fortate, jucatorii resimt oboseala. Trebuie sa ne adaptam, sa facem schimbari din mers. Ne-am propus sa avem jucatori in forma la nationala. Am vrut ca toti jucatorii care sunt cu noi sa fie folositi. Avem si noi limitele noastre. Cred ca, in aceasta seara, nici Anglia nu se astepta sa le punem asemenea probleme. Am avut doua, trei situatii, cred ca trebuia sa marcam cel putin un gol”

Rădoi se declară optimist înaintea partidelor din luna Septembrie din preliminariile pentru CM 2022:

“Ma bucur de jocul din seara asta, avem pe ce construi in urmatoarea fereastra. Nu discut de arbitraj, dar discutam de penalty si la Ivan, daca s-a dat la Chiriches. Jucatorul nostru are o taietura destul de mare, i-a venit cu cotul in cap. Cred ca trebuie sa tinem cont si de asta. Ma bucura jocul, am avut determinare, personalitate, putem merge cu incredere la meciurile din septembrie. M-a bucurat ca in fiecare moment am avut constructie elaborată”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.