Irina Tănase Irina Tănase, la Rahova: Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii, cu prietenii care au rămas alături, mai departe nu ştiu / Câțiva susţinători strigă „Libertate”

Foto: INQUAM/Octav Ganea Irina Tănase, iubita fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, care-l aşteaptă să iasă din penitenciar, a precizat că vor mege acasă şi se vor întâlni cu prietenii apropiaţi care le-au rămas alături. Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”, potrivit News.ro.

”Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi care au rămas alături în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. S-a bucurat foarte tare şi i-am spus că vin să-l aştept”, a declarat Irina Tănase, care a ajuns la Penitenciarul Rahova şi aşteaptă eliberarea lui Liviu Dragnea.

Aceasta susţine că judectorii de la Bucureşti ”aveau o problemă personală” împotriva lui Liviu Dragnea.

”Judecătorii de la Giurgiu sunt independenţi, cei care au mai rămas”, a mai afirmat Irina Tănase, precizând că ”sunt nişte judecători curajoşi”.

Mai mulţi susţinători ai fostul lider PSD s-au strâns la poarta penitenciarului şi strigă ”Libertate”.

Anterior, într-un mesaj postat pe nstagram, Irina Tănase a scris: ”Iţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Inflația globală este surprinzător de mare. Va fi și de durată?

Acest articol a fost publicat în Actualitate. Salvează legătura permanentă.