Marius Șumudică l-a exclus din lot pe Alex Chipciu

Campioana CFR Cluj se confruntă cu tensiuni în vestiar înaintea meciului cu Young Boys Berna din turul III preliminar al Champions League.

Din informațiile Look Sport, antrenorul Marius Șumudică a luat decizia de a îl exclude din lot pe Alexandru Chipciu după un conflict avut de acesta cu portarul Otto Hindrich.

La conferința de presă premergătoare jocului, Marius Șumudică a explicat această decizie:

“A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. 

El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta. 

Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. 

Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică”

Decizia vine după ce Alex Chipciu a adus calificarea CFR-ului în minutul 118 cu Borac Banja Luka în primul tur preliminar al Champions League.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.