Marius Șumudică: “Dacă nu este o cameră pe linie, te poți înșela asupra poziției de offside”

CFR Cluj s-a impus în deplasare la Mioveni și s-a distanțat în fruntea ligii 1.

Antrenorul campioanei, Marius Șumudică a analizat partida în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

“Ei veneau după o victorie în deplasare. Noi am început cu jucători care au jucat mai puţin, la pauză am făcut trei schimbări. Am înţeles că ei acuză un offside la primul gol, dar din ce am văzut nu este o cameră care să fie pe linie şi te poţi înşela. Am înţeles că ei acuză un ofsaid la primul gol, dar din ce am vazut acum, nu este o cameră care să fie exact pe linie şi te poţi înşela. Felicit echipa din Mioveni este o nucă tare, în momentul când o echipă joacă cu 3 fundaşi centrali cum am jucat şi noi cu Young Boys e greu să îţi faci ocazii. Îmi felicit jucătorii. Îi dedic victoria băiatului. Din 2004 CFR nu a avut un asemenea parcurs”

Șumudică a mai spus și că a menajat câțiva jucători pentru meciul cu Young Boys:

“Cinci jucători nici nu i-am dezbrăcat, i-am lăsat să-i odihnesc. Chicpiu, Deac, au făcut un meci foarte bun. Lui Omrani trebuia să-i dau minute venind după accidentare”

Tehnicianul CFR-ului a afirmat că marcatorul golului, Petrila, este pariul lui la CFR:

“Petrila este pariul meu. Dacă vedeţi declaraţiile mele, v-am spus că Petrila va ajunge departe şi va costa bani mulţi. Este golgheterul CFR-ului în momentul de faţă”

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a continuat șicanele cu rivalii de la FCSB:

“FCSB este o echipă reprezentativă, nu vreau să intru în polemică. Îi aştept să facă şi ei doi. Noi facem câte un pas, îi aştept şi pe ei să facă câte doi şi să ne ajungă din lume. Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico foarte frumos şi, printre multe altele, era şi un abţibild cu FCSB-ul”

În încheiere Șumudică a prefațat returul cu elvețienii de la Young Boys Berna:

“Vom schimba sistemul şi vom juca alt sistem cu Young Boys. Sunt multe lucruri pe care le poţi aduce în faţa jucătorilor şi să-i motivezi. Jucăm cu calificarea pe masă. Acum, nu ştim dacă putem. Young Boys este o echipă foarte puternică, una care a detronat FC Basel, a câştigat campionatul la 20 de puncte. Vom vedea dacă putem”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.