Cristi Săpunaru: “Nu mă interesează play-off-ul”

Rapid va juca duminică pe teren propriu contra celor de la FCSB în derby-ul etapei a 5-a din Liga 1.

La conferința de presă de dinaintea jocului, fundașul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a spus că preferă o victorie cu FCSB în detrimentul play-off-ului:

“Domnul Duckadam dacă ştie rezultatul dinainte să pună la pariuri, eu ştiu? Mă mulţumesc şi cu 1-0. Nu cred că e important scorul, important e să ne facem treaba în teren şi să câştigăm acest meci. Nu mă interesează play-off-ul la ora asta, mă interesează meciul care urmează, aş prefera o victorie cu FCSB. După aia vom vedea ce se va întâmpla mai departe. Mult mai mult ar însemna pentru mine o victorie pentru Rapid decât să dau eu gol”

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a adăugat că va fi un derby superb mai ales din pricina suporterilor:

“Un meci important, pe care vrem să-l câştigăm. S-au vândut până acum aproape 30.000 de bilete. Cred că va fi sold out. Este un derby pentru noi. Cred că o să fie foarte frumos, mai ales din punct de vedere al suporterilor. Ne respectăm adversarul, vedem la ora meciului ce se va întâmpla”

De asemenea, Săpunaru a spus că nu se teme de arbitraj la meciul de Duminică:

“Cum să ne temem de arbitraj când n-avem nimic împotriva arbitrilor? Şi mi se pare normal să greşească. De ce n-avem VAR. Dacă aveam VAR în Liga 1 nu te mai temeai de nimic. Valida un gol, venea VAR-ul, anula golul. Săracii n-au nicio vină. Tot timpul îi văd criticaţi pe la televizor. Sunt oameni, pot să greşească”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.