Dario Bonetti:”Aceasta este realitatea momentului”

Dinamo a fost învinsă categoric în această seară în deplasare de Farul, scor 0-3, ajungând la trei eșecuri consecutive.

După partidă, antrenorul Dario Bonetii a declarat în direct la Telekom Sport la flash-interviu că acesta este potențialul echipei sale în momentul de față:

“Ştiam că va fi complicat încă de când am venit aici, dar nu acesta este meciul pe care trebuie să-l câştigăm. Trebuie să muncim pentru a fi competitivi. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România, cu jucători tehnice, de calitate. Aceasta este realitatea momentului şi trebuie să ne atingem obiectivele. Va fi complicat, dar singura şansă este să muncim în fiecare zi şi să ne îmbunătăţim”

Tehnicianul italian a mai completat că este nevoie de timp ca echipa sa să crească nivelul de joc:

“Problema nu este golul doi, golul trei, ci performanţa în sine. Nu e nicio diferenţă între a pierde cu 1-0, 2-0 sau 3-0. E nevoie de timp, ai nevoie de timp pentru a creşte nivelul, iar asta nu e uşor. Farul este o echipă cu calitate, dar ei îşi aleg jucătorii, noi nu avem cum”

În încheiere, Bonetti a menționat că este mulțumit de randamentul pe care îl dau tinerii din echipa sa:

“În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte mulţumit că lucrez cu aceşti tineri pentru că sunt buni. Apoi, m-aş bucura să am de unde alege. Dar, într-o situaţie aşa cum este a noastră, partea tehnică depinde şi de partea financiară şi evident că am vrea să găsim jucători cu un anumit nivel. E foarte important pentru noi că suporterii sunt aproape de echipă. E mai uşor să antrenezi Liverpool sau Manchester City”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.