CFR a oficializat două reveniri în Gruia

După ce ieri a fost oficializată revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a campioanei României, astăzi au fost efectuate și primele transferuri de jucători.

Oficialii grupării din Gruia au anunțat astăzi revenirile la echipă ale lui Emmanuel Culio și Mihai Bordeianu.

Emmanuel Culio este un mijlocaș central în vârstă de 38 de ani, care revine la formația campioană după doi ani. El mai jucase la CFR și între 2007 și 2011 și 2017-2019.

A venit din postura de jucător liber de contract de la Flandria din liga a treia argetiniană, formație la care a debutat în fotbalul mare.

Anunțul transferului lui Culio a fost făcut pe pagina oficială de facebook a clubului:

“LEGENDA S-A ÎNTORS ACASĂ! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, s-a întors în Gruia! În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre. Bine ai revenit acasă, Culio! “

Mihai Bordeianu joacă tot pe postul de mijlocaș central și a revenit în Gruia din postura de jucător liber de contract după ce a încheiat socotelile cu saudiții de la  Al Qadisiyah.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a contribuit serios la ultimele patru titluri de campioană ale CFR-ului.

El a semnat un contract valabil pe trei sezoane. Este cotat de site-ul tranfermarkt.de la 1.4 milioane de euro.

De-alungul carierei el a mai trecut și pe la Ceahlăul, FC Botoșani, FCM Dorohoi.

Anunțul transferului a fost făcut tot pe pagina oficială de facebook a clubului:

“Bine ai revenit, Mihai Bordeianu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Mihai Bordeianu a revenit în Gruia! Sosit pentru prima dată la echipa noastră de la FC Botoșani în ianuarie 2018, Mihai Bordeianu a contribuit la câștigarea celor patru titluri ale CFR-ului din ultimii 4 ani, perioadă în care a bifat 98 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”. Bine ai revenit în familia CFR, Mihai, mult succes! “

Foarte aproape să semneze cu formația lui Dan Petrescu este și Florin Ștefan, fostul fundaș stânga al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Anunțul transferului acestuia este așteptat să fie făcut în orele ce urmează, Ștefan fiind liber de contract din Iunie anul acesta.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.