Dan Petrescu: “Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul”

CFR Cluj a debutat cu înfrângere în grupele Conference League, 0-1 în fața cehilor de la Jablonec.

După partidă, antrenorul campioanei, Dan Petrescu a declarat în direct la PRO X la flash-interviu că echipa sa a jucat excelent și doar ghinionul a făcut ca echipa sa să plece învinsă din Cehia:

“Echipa a început excelent, dominam, jucam bine, dar a venit acel gol. Nu am înteles ce a fost acolo, trebuie să revăd faza. În zece, echipa a reacționat excelent, nu tin minte o cazie de-ale lor, țin minte două mari ocazii ale CFR-ului. Norocul nu pot să îl antrenez”

Petrescu s-a declarat nemulțumit de pregătirea fizică a jucătorilor pe care a găsit-o atunci când a preluat echipa:

“Jablonec a stat mai bine fizic, a câștigat toate duelurile, mereu când fac lotul aleg jucători de forță, anul asta nu am fost la CFR să fac lotul, se vede că suferim, dar repriză a două ne da speranțe. Se vede că suferim, am făcut doar patru schimbări, nu aveam pe cine să bag. Îmi pare rău pentru Costache și Bouhenna, meritau golul”

Tehnicianul campioanei este îngrijorat pentru partida cu CS Universitatea Craiova din etapa viitoare, din cauza indisponibilităților și a timpului scurt de recuperare după această partidă:

“Vom ajunge la 5 dimineață la București și ne așteaptă un meci greu cu Craiova. Omrani s-a antrenat două zile, Debeljuh doar o zi. Alți atacanți nu mai avem, dacă nu vor fi la Craiova o să jucăm cu un fundaș central în față”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.