Edi Iordănescu: “Este un penalty de necontestat”

FCSB s-a impus în această seară la limită în Bănie contra celor de la FC U Craiova 1948.

După partidă, Edi Iordănescu a analizat meciul în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

“Eu ştiu ca atunci când îţi doreşti să câştige campionate trebuie să te impui şi în astfel de jocuri. A fost un teren execrabil. Un adversar foarte bine organizat. Mă aşteptam la mai mult circulaţie a mingii, mai multă progresie. Noi am avut în prima repriză două situaţii bune. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. A fost o victorie muncită. Echipa a muncit, şi-a dorit. Nu e uşor să vii după un 6-0. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR. Farul. Este o etapă bună pentru noi. Punctele se mai şi pierd, de asta e important să câştigi! Nu a fost un joc spectaculos, recunosc. La 0-0 voiam să schimb ofensiv, să forţăm victoria. A venit golul şi am găndit-o altfel. Eu cred că am mutat bine, sunt două jocuri fără gol primit. Budescu şi-a luat şi el minutele”

Tehnicianul celor de la FCSB afirmă că penalty-ul este unul extrem de clar în ciuda celor spuse de Adrian Mutu, antrenorul oltenilor:

“Nu pot să comentez ce spune Adi Mutu, e supărat. Este un penalty de necontestat. A fost o imprudenţă. Este de necontestat penalty-ul. Nu îmi aduc aminte de decizii ciudate”

Iordănescu Jr. a comentat și conflictul iscat între Marius Șumudică și Dan Petrescu:

“Am câştigat 3 trofee în 10 luni la CFR, deci nu poate să îmi conteste nimeni treaba. Ce s-a întâmplat între cei doi nu este bine pentru fotbalul românesc. Sunt exemple pentru generaţiile mai tinere şi sper să depăşească acest moment”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.