Sorin Colceag: “Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo”

Dinamo a suferit în această seară o nouă umilință în campionat, 0-5 în deplasare cu CS Universitatea Craiova.

După partidă, antrenorul intermiar al “câinilor”, Sorin Colceag, a analizat în direct la Digi Sport la flash-interviu erorile din jocul echipei sale:

“Primele goluri apar din mingi pe care noi le-am avut în posesie, le-am pierdut foarte ușor și asta le-a făcut viața mai ușoară. Victimă colaterală a fost Giafer, mingea a fost la noi, cu multe opțiuni de a juca. Cu puțin noroc, trece mingea de Ricci și el a încercat să rezolve cumva, din păcate nu într-o manieră fericită. Au lipsit micile detalii, pasele de gol, finalizarea, asta a făcut diferența. Putem să găsim 1.000 de vinovați, dar acum trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile și să începem să ne analizăm pe noi. Joacă pentru Dinamo, ce altă motivație le trebuie?”

Tehnicianul dianmovist a mai spus că este de părere că jucătorii care nu au motivație că joaca la un club de la talia lui Dinamo, ar fi bine să plece de la echipă:

“Trebuie să-ți zică cineva: `Joacă`?! Eu nu cred că e normal. Când te duci la spital, vine asistenta și-ți spune că doctorul astăzi nu are motivație? La restaurant vine ospătarul și spune: `Vezi că bucătarul e nemotivat astăzi`?! Păi du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești. Ne-a lipsit spiritul lui Dinamo astăzi. Dacă n-ai bărbăția să faci un pas în față, n-are cum adversarul să nu profite. Oricine care poate aduce o contribuție la Dinamo, e binevenit”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.