Mirel Rădoi: “Băieții meritau un punct în seara aceasta”

România a pierdut în această seară în fața Germaniei, scor 1-2, la capătul unui joc foarte bun făcut de formația noastră în grupa J a preliminariilor pentru CM 2022.

După partidă, selecționerul Mirel Rădoi a declarat în direct la PRO TV la flash-interviu că este supărat că golul doi primit a venit în urma unei faze fixe:

“Nu aș fi fost supărat dacă golul de 2-1 venea dintr-un atac, dintr-o combinație. Dar așa am luat gol din fază fixă, dintr-un moment static, într-un moment în care trebuia să fim precauți.  Ca determinare nu cred că le putem reproșa ceva jucătorilor”

Selecționerul a mai completat că urmează trei finale în care tricolorii depind numai de ei:

“Nu știu dacă este cel mai bun meci de când sunt aici, pentru că am pierdut. Le-am spus jucătorilor că este păcat pentru efortul pe care l-au făcut, să pierdem dintr-o fază fixă. Urmează trei finale, unde depindem de noi. Aici s-ar putea să avem o problemă, trebuie să vedem cum îi vom recupera pe jucători din punct de vedere mental”

Rădoi consideră că elevii săi ar fi meritat să plece cu un punct din Germania:

“Golul lui Ianis a fost frumos, așteptam să vedem un astfel de gol. Ianis poate să creeze astfel de faze. Avem trei finale acum, dacă le câștigăm o să terminăm pe locul 2. Băieții meritau un punct în seara asta”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.