Mircea Rednic: “Lucrurile vor merge spre bine”

Dinamo a fost învinsă în această seară în deplasare de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-2 (0-2), după două goluri senzaționale marcate de Ronaldo Deaconu.

După partidă, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat în direct la DigiSport la flash-interviu că partida a fost una echilibrată însă execuțiile lui Deaconu au făcut diferența:

“Ne-a bătut Deaconu! Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Poate chiar cu un plus în dreptul nostru. N-ai ce să faci, golul doi putea fi evitat. Noi am punctat la pregătirea meciului faptul că Deaconu poate face astfel de lucruri, nu l-am blocat”

Rednic a completat că mai mulți jucători sunt în lipsă de formă, inclusiv căpitanul, Deian Sorescu:

“Am riscat și noi după acele goluri. Nu știu dacă a fost penalty acolo pentru noi, dar așa s-a scris soarta meciului. Au fost două goluri frumoase înscrise pentru Deaconu, iar noi plecăm învinși. E normal să facem schimbări, unii jucători se află într-o lipsă de formă, cum ar fi Sorescu. Jucătorii veniți nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică”

Tehnicianul dinamovist se declară totuși optimist că lucrurile se vor îndrepta dacă jucătorii se vor implica mai mult și vor căpăta mai multă încredere:

“Păcat! Dacă am fi intrat cu 0-0 la pauză, poate altfel ar fi arătat jocul. Ei au avut o posesie mai bună, au o echipă mai omogenă. Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.

Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca și jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurență la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puțini jucători în careu pe faza de atac. Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar și jucătorii cu experiență trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.