Gigi Becali: “Iordănescu a venit când eram la șapte puncte în spatele CFR-ului, iar acum sunt opt, care rezultate?”

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB în urma neînțelegerilor cu Gigi Becali, acest lucru stârnind furia suporterilor.

Becali a declarat astăzi la palatul său de pe Aleea Alexandru că nu regretă plecarea lui Iordănescu și nu consideră că tehnicianul de 47 de ani a avut rezultate notabile la FCSB:

“Nu l-am dat afară, dar chiar dacă ar fi fost așa, care-i problema? Am încălcat legea? Care rezultate? A luat 22 din 29, nu-mi convine. A venit când aveam șapte puncte diferență de CFR? Acum câte sunt? Sunt opt? Așa facem socoteala”

De asemenea, patronul celor de la FCSB a mai declarat că s-a simțit amenințat de fostul antrenor al echipei:

“Haideți să vă arăt ultimul mesaj. Eu i-am dat mesaj când a trimis notificare la club, că de ce am spus că joacă echipa rău și să nu mai vorbesc nimic, că altfel activează clauza. Tu vii la patron acasă și apoi trimiți notificare la Argăseală? Mă ameninți tu pe mine? Așteptam să mă sune el, să nu mai vorbesc nu știu ce, dar nu să vină cu avocații să mă amenințe”

Becali a prezentat și ultimele schimburi de mesaje între el și Iordănescu Jr. :

“Vi-l și arăt, ultimul meu mesaj, uite ce scriu eu aici, de vineri seară: ‘Nu ai înțeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic. Nu am vorbit cu niciun antrenor, eu nu lucrez la întuneric, doar la lumină. Cum să faci așa ceva, Edi? Cum să-mi trimiți amenințări cu avocatul? Cum să ameninți pe cineva și apoi să te duci la el în curte să lucrezi? Mesajele nu le-am trimis ca presiune, îmi stau ca un drac în cap, cum poți face așa ceva?

Ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă munca. Dacă o să pleci acum, n-o să fie bine pentru viitorul tău. Vor reveni Coman, Șerban, vor intra în formă Olaru, Cordea și o să pleci în glorie. Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă, dar și tu ai venit cu avocați’. Eu nu fac viclenii. Apoi, duminică am auzit că el a postat pe Facebook nu știu ce, să-i dau banii. El mi-a scris ‘patroane, găsim o soluție creștinească’. Pe mine m-a impresionat ce a spus el”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.