Daniel Niculae anunță mișcări la echipă în pauza de iarnă

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a vorbit despre ultimele noutăți de la echipă, despre ce schimbări se vor produce în pauză de iarnă și despre obiectivele viitoare ale giuleștenilor.

Niculae a declarat pentru GSP, că vor exista schimbări la echipă în perioada următoare, dar nu vor fi foarte multe:

“Sunt jucători care vin după perioade destul de lungi de inactivitate, care trebuie să se integreze în societate, în grup. Au fost meciuri în care am suferit chiar și pe fază defensivă, nu doar ofensivă. Într-adevăr, vor mai fi schimbări, dar nu foarte multe, în această perioadă de iarnă. Lumea se așteaptă la foarte multe, și eu, ca și suporter, îmi doresc”

Președintele giuleștenilor indeamnă la calm suflarea rapidistă, deși rezultatele sunt destul de bune:

“Așteptările cresc de la etapă la etapă, văzând și exprimarea bună a echipei pe teren. Însă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că este primul an în prima ligă, după o perioadă destul de lungă. Asta nu înseamnă că nu vom accepta situația din clasament și, dacă vom putea urca mai mult, e cu atât mai bine”

Niculae a mai declarat pentru aceeași sursă citată că accederea în play-off ar fi o performanță imensă pentru giuleșteni:

“Însă, nici nu trebuie să le dăm speranțe foarte mari fanilor. Mi-aș dori ca echipa să se exprime foarte bine, iar la final să ne bucură pentru lucrurile mărețe pe care le-am făcut. Nu doar să avem așteptări, ca să nu avem deziluzii. Play-off-ul ar fi ceva extraordinar”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.