Mihai Iosif: “Să nu se uite că și eu sunt debutant în Liga 1”

Rapid a terminat la egalitate în această seară în fața celor de la CS Mioveni, ajungând la a patra remiză în ultimele cinci meciuri.

După partidă, Mihai Iosif a declarat în direct la DigiSport că cele două echipe au fost diametral opuse în jocul echipei sale:

“Un meci cu două reprize distincte. Puteam câștiga, dar puteam să și pierdem. Am jucat aici, la noi acasă, striga lumea Mioveni. Nu caut alibiuri, am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua ne-am trezit puțin”

Tehnicianul giuleștenilor a mai spus că la echipa sa a intervenit o stare oboseală, având în vedere media înaintată de vârstă:

“Cred că suntem obosiți, am rulat aceeași jucători, i-am folosit în aceste 17 meciuri cam pe aceeași, am mers foarte mult pe mâna lor, probabil s-a ajuns la o stare de oboseală, care își spune cuvântul.

Și vârsta e un impediment, mai ales când dau totul pe teren și trag non-stop. Îmi asum cele 28 de puncte pe care le avem, îmi asum și anumite greșeli pe care le-am făcut”

Iosif a ținut să precizeze că inclusiv el nu are o experiență de antrenor foarte avansată:

:Am făcut o analiză, nu am găsit foarte multe greșeli făcute de mine, dar le-am găsit. Sper să mă îmbunătățesc, să nu se uite că și eu sunt debutant în Liga 1″

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.