Cum a comentat Mutu faptul că este dorit antrenor la Dinamo de către jucători

Venirea lui Mircea Rednic la Dinamo nu a schimbat foarte mult situația dezastruoasă a rezultelor echipei, cu el pe bancă Dinamo obținând doar 3 puncte în 7 meciuri.

Un nume care s-a vehiculat atât înaintea numirii lui Mircea Rednic, cât și în momentul de față este cel al lui Adrian Mutu, acesta fiind dorit inclusiv de unii dintre jucători.

Mutu a declarat pentru ProSport că în acest moment nu vrea să comenteze nimic pentru a-i face rău lui Mircea Rednic și a înrăutăți și mai rău situația echipei:

“Nu vreau să vorbesc despre asta dorința jucătorilor de la Dinamo ca să le fiu antrenor, nu vreau să îi creez lui Rednic un disconfort. Eu am lucrat cu anumiți jucători de acolo atunci când eram director general. Probabil că băieții știu felul în care antrenez eu și de asta ar fi făcut asta”

Fostul oficial din “Ștefan cel Mare” este de părere că rezultatele echipei se pot îmbunătăți la începutul anului viitor și nu va avea emoții în play-out dacă vor fi transferați în iarnă jucătorii potriviți:

“Îmi pare rău că Dinamo nu se ridică la nivelul din trecut. Trece printr-o perioadă financiară grea, sezonul ăsta nu a plecat tocmai ok și riști să termini și mai prost. Sper ca în decembrie să aducă jucători cu mai multă calitate și să îmbunătățească jocul echipei. Nu au șanse la play-off, dar în play-out pot face o figură frumoasă și să arate mai bine în sezonul viitor”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.