Mihai Iosif: “Suntem la un nivel atât de mare încât putem bate pe oricine”

Rapid va juca sâmbătă în deplasare contra celor de la Farul Constanța, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a din Liga 1.

Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif a declarat la conferința de presă premergătoare partidei că jucătorii săi nu au gândul la vacanță ori la orice alt tip de petrecere:

“Jucăm cu o echipă care practică un fotbal ofensiv, colegă de clasament. Sperăm să obținem un rezultat favorabil. Toate meciurile le tratăm la victorie. La noi e încurcătură mare și vara, și iarna, non-stop. Ne simțim încrezători și sperăm să ținem pasul cu plutonul fruntaș.

În momentul ăsta, eu nu mă gândesc vreo secundă la nicio vacanță, ci doar la meciul de sâmbătă. De Ziua Națională, am fost la antrenamente, nu am sărbătorit nimic”

Tehnicianul rapidului este de părere că echipa sa se poate lupta de la egal la egal cu orice echipă din prima ligă:

“Contează absolut toate rezultatele, fiecare punct este important. Nu știu de ce spuneți că am avut rezultate mai puțin convingătoare, unul l-am avut, cel cu Chindia. În rest, cred că suntem la un nivel atât de mare încât să luăm cele trei puncte cu absolut oricine jucăm.

E un campionat extrem de echilibrat. Sunt poate două echipe care s-au distanțat, restul e un pluton de șapte – opt echipe care se luptă pentru celelalte patru locuri din play-off”

De asemenea, Iosif a vorbit și despre omologul său de pe banca Farului, Gică Hagi:

“Hagi e ceva unic pentru România. Au o echipă care joacă un fotbal frumos. Respectul meu pentru Hagi este enorm și așa va fi întotdeauna. Am spus acum câțiva ani, când nu eram așa mediatizat, că un nou Hagi nu se va naște cel puțin cât eu voi trăi”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.