Laurențiu Reghecampf, dezamăgit după egalul de la Botoșani: „Dacă ne dorim să câştigăm campionatul, nu avem cum să arătăm aşa!”

FC Botoșani și Universitatea Craiova au remizat scor 2-2 (2-1) în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Pe lângă cele 4 goluri marcate, în specatculosul meci din Moldova s-a ratat și un penalty, existând, din nefericire, și erori mari de arbitraj.

La finalul partidei, tehnicianul oltenilor, Laurențiu Reghecampf, s-a arătat nemulțumit de jocul echipei și de greșelile făcute de elevii săi. La flash-interviul oferit pentru Telekom Sport, Reghecampf a subliniat că, indiferent de rezultatul înregistrat în această seară, obiectivul echipei sale rămâne titlul.

”Singuri am pierdut două puncte. Din nou, greşeli foarte mari, mai ales în apărare. Aştept mai multe de la jucători, pentru că au experienţă. Dacă ne dorim să câştigăm campionatul, nu avem cum să arătăm aşa. Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curajul necesar să joace fotbal, pentru că doar asta îmi doresc.”

Reghecampf a încercat să îi mobilizeze pe olteni la pauză, dar aceștia nu au reușit să obțină decât un egal în fața Botoșaniului:

„Trebuie să aibă curaj, că nu le ia nimeni capul. Facem greşeli foarte mari şi nici nu marcăm la câte ocazii avem. Am ratat şi 11 metri. Primim nişte goluri… Este păcat, pierdem puncte şi doar noi suntem vinovaţi. N-am întâlnit nicio echipă care să ne pună cu jocul la perete şi să câştige meciul. Le-am spus la pauză ce trebuiau să audă, că nu e normal să conduci jocul şi să intri la cabine cu 2-1 în dezavantaj. Avem nevoie de VAR, ar fi foarte simplu. Obiectivul rămâne câştigarea campionatului, clar, cât timp avem şanse, luptăm până la capăt.”

În urma remizei din Moldova, Universitatea Craiova acumulează 29 de puncte și urcă pe locul al patrulea, la 19 puncte diferență de liderul CFR, iar etapa viitoare se deplasează pe terenul lui FC Voluntari.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.