Se adâncește criza la Craiova. Vezi ce au declarat jucătorii după remiza cu UTA

Universitatea Craiova și UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din această seară jucată pe stadionul Ion Oblemenco, oltenii nereușind să spargă gheața după cinci meciuri în care nu au obținut victoria.

UTA a dictat ritmul confruntării din Bănie, iar craiovenii se pot considera mulțumiți că au obținut un punct în urma acestei întâlniri, căci, la cum a evoluat partida, arădenii puteau pleca învingători din Oltenia.

În urma acestei remize, elevii lui Reghecampf sunt la 20 de puncte de liderul CFR Cluj, iar titlul mai poate fi atins în acest sezon doar printr-o minune.

La finalul partidei, jucătorii Craiovei și-au exprimat dezamăgirea și sunt conștienți că inclusiv play-off-ul este pus în pericol de rezultatele nefaste.

Andrei Ivan, atacantul oltenilor, și-a luat gândul de la cucerirea titlului și speră că echipa va putea termina pe poziția a doua, adăugându-și însă în palmares și o nouă Cupă a României:

„A fost un meci foarte greu. În prima repriză am avut niște ocazii să marcăm, dar în a doua repriză ne-au dominat cei de la UTA. Nu știu ce s-a întâmplat. Noi trebuie să fim uniți, suntem o familie și trebuie să trecem peste această perioadă. Avem meci cu cei de la Mediaș și trebuie să câștigăm. Nu este criză. Am avut trei înfrângeri, trei egaluri și acum speră să vină trei victorii. Nu ne mai gândim la titlu! În primul rând trebuie să intrăm în play-off și o să vedem ce se întâmplă acolo. O să vedem ce o să fie în iarnă și o să ne pregătim. Obiectivul? Cupa și locul 2”, a concluzionat Ivan conform ProSport.

Dan Nistor este în asentimentul colegului său, afirmând la finalul întâlnirii, potrivit ProSport, că în acest moment echipa se focusează doar pe prinderea unui loc în plutonul fruntaș, visul titlului fiind spulberat de rezultatele neconvingătoare:

„Cred că era normal să avem o șendiță. A fost cel mai slab meci al nostru din sezon. Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu noi, dar mâine o să mai avem o ședință și o să vedem ce am făcut bine și ce nu. Trebuia să le oferim suporterilor o victorie pentru că au venit lângă noi într-un număr destul de mare.

Mai avem o etapă și trebuie neapărat să câștigăm pentru că trebuie să prindem play-off-ul. Nu știu dacă e o criză, dar trebuie să vedem unde am greșit. Trebuie să ne calificăm în play-off și după aceea o să vedem ce o să fie”, a punctat Dan Nistor.

Craiova rămâne pe poziția a patra în clasament, cu 31 de puncte, dar poate să piardă acest loc după întâlnirile ce au rămas să se dispute în această etapă.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.