Toni Petrea, entuziasmat după succesul în fața Rapidului: „Mă gândesc tot timpul la victorie”

FCSB s-a impus cu scorul de 3-1 în derby-ul cu Rapid, golurile victoriei fiind marcate în minutele de prelungiri de Florin Tănase și Ianis Stoica.

La finalul partidei, la flash-interviul oferit pentru Telekom Sport, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a declarat că a crezut până în ultimul moment în succesul echipei sale, deși tabela arăta scorul de 1-1 atunci când s-a intrat în prelungiri:

”Am început bine jocul dar după ne-am retras. Le-am permis să aibă posesie. A venit şi golul la ultima faza din prima repriză. A doua a fost mai echilibrată, dar pe final s-a încins atmosfera. Am crezut până la final şi am reuşit să câştigăm la două goluri diferenţă. Mă gândesc tot timpul la victorie. În general sunt optimist până la finalul jocului. 

Ianis Stoica a intrat bine, am mereu discuţii cu el, îi zic că are calitate bună şi tehnică. Mă bucur că a intrat foarte bine”, a declarat Petrea la finalul confruntării de pe Arena Națională.

Tehnicianul bucureștenilor a explicat și schimbarea pe care a făcut-o la pauză, atunci când a hotărât să îl scoată din teren pe Constantin Budescu:

„L-am schimbat pe Budescu pentru a aduce puţină viteză. El trebuie să joace bine. Nu pot să zic că îmi doresc ceva anume de la un jucător. Sunt jucători cu experienţă, cu multe meciuri nu cred că sunt afectaţi de anumite critici. 

Tănase e un jucător important, mă bucur că reuşeşte să marcheze, uşor uşor revine la forma din sezonul trecut. Până la un transfer vreau să ne folosim de el”, a adăugat Toni Petrea pentru Telekom Sport.

În urma victoriei, FCSB vine la cinci lungimi de undă în spatele celor de la CFR Cluj, iar în ultima etapă ce se va disputa în acest an va da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.