Pe Gică Hagi nici victoriile nu îl mulțumesc: „Nu mă încântă că am cea mai bună defensivă. Trebuia să marcăm mai multe goluri”

Farul Constanța a terminat anul 2021 cu o victorie în fieful celor de la Dinamo. Dobrogenii s-au impus cu scorul de 2-0 grație reușitelor lui Betancor și Ganea. Victoria nu l-a mulțumit însă și pe tehnicianul Gică Hagi, acesta arătându-se dezamăgit de ofensivă la flash-interviul oferit pentru DigiSport la finalul partidei.

“Au fost 6 luni în care am muncit bine, nu am fost constanți, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult. Trebuie să fim mai atenți, să fim mai compleți în fața porții, pentru că avem multe ocazii.

Am mulțumit echipei, înainte de sărbători, pentru că această victorie a venit foarte bine. Nu era ușor să menții ritmul acesta, cu 3 meciuri într-o săptămână, să menținem tonusul, dar ei au luptat, au alergat, au avut determinare, au încercat”, a spus Hagi la finalul partidei.

Tehnicianul constănțenilor a rememorat la partida cu Dinamo ratările avute de echipa sa în confruntarea cu CFR și a afirmat că este dezamăgit de ofensivă, deoarece băieții din acel compartiment ar trebui să fie mai activi și să marcheze mai des:

„Am avut ocazii multe, parcă era iarăși istoria de la meciul cu CFR, dar a doua repriză am avut șansă, am marcat din fază fixă și apoi ne-am descătușat și pe final ne-am relaxat.

Nu mă încântă că am cea mai bună defensivă. Știu că am fundași buni, dar trebuia să marcăm mai multe goluri, pentru că ocazii am avut. În atac trebuie să lucrăm mai bine”, a adăugat în final „Regele”.

În urma succesului bifat, Farul intră în pauza competițională pe loc de play-off, cu 32 de puncte și cu a doua cea mai bună apărare, după cea a CFR-ului.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.