Gigi Becali: “Eu nu sunt prost să bag bani din conturile familiei mele în transferuri”

În această după-amiază a apărut zvonul potrivit căruia patronul celor de la CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ar vrea sa îi sufle pe David Miculescu și Nicolae Păun de la FCSB, grupare care este în tratative avansate cu ei.

Între Gigi Becali și Mihai Rotaru se pare că este o înțelegere în legătură cu achizițiile de jucători la cele două cluburi, ca niciunul să nu se bage peste celălalt la transferuri.

Patronului celor de la FCSB nu s-a arătat foarte deranjat că Rotaru a încălcat această înțelegere și a declarat pentru Pro Sport că nu îi mai consideră pe olteni periculoși în lupta pentru titlu:

“E treaba lui Rotaru dacă a ales să încalce înțelegerea pe care noi doi o aveam, dar eu vreau să îi transmit două lucruri. Are liber să îi transfere pe Păun și Miculescu pentru că eu nu intru în nicio licitație cu el. El știe bine ce am discutat noi, dar e treaba lui ce vrea să facă acum.

Oricum, nu mai are nicio șansă la titlu și să zică mulțumesc dacă intră în play-off. Dacă trece peste Rapid intră, dacă nu, atunci la revedere. Ei nu au fost în stare să fie acum peste Voluntari, Botoșani, iar de noi și CFR ce să mai spunem. Stai că au de furcă și cu Farul lui Gică Hagi”

Becali chiar a menționat că din cauza rezultatului de la Sf. Gheorghe se gândește să nu mai bage bani în transferuri, aceste vremuri incerte putând afecta la siguranța financiară a familiei sale:

“Repet, Rotaru are liber din partea mea să îi ia pe Păun și Miculescu. Eu nu am ajuns fraierul Ligii 1 și prostul jucătorilor. Dar știți voi sigur că el îi vrea pe cei doi jucători?

De ce nu mai bag bani în echipă? La mine nu e hotel ca să vii și să stai, te odihnești pe teren, iar apoi să îi iei banii lui Becali și să pleci acasă cu contul plin. Dacă noi nu suntem în stare să o batem pe Sepsi, atunci unii cred că eu sunt prost să bag alți bani din conturile familiei mele în transferuri? La revedere! Nu e vorba că încă sunt supărat după meciul cu Sepsi, dar sunt și eu de aproape 20 de ani în fotbal și nu mai sunt prost. După acel meci am înțeles un mesaj clar. Nu am echipă de cupele europene așa cum îmi doresc, iar eu ca să aduc bani de acasă nu mai vreau”

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.