Universitatea Craiova pregătită de cantonament. Unde merg oltenii în pauza de iarnă

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 cu rezultate nesatisfăcătoare, trupa lui Reghecampf obținând 4 puncte din 21 posibile în ultimele șapte partide din întrecerea internă.

Iarna îi găsește pe juveți pe poziția a cincea în clasament, la 25 de puncte în spatele liderului CFR Cluj și la egalitate de puncte cu Rapid, ocupanta locului șapte, prima poziție din afara locurilor de play-off. Se anunță așadar o perioadă intensă la clubul din Bănie, antrenorul Reghecampf anunțând că va face schimbări la nivelul lotului, oferind promisiuni că echipa va arăta mult mai bine la revenirea din ianuarie.

Pentru a se pregăti în vederea celei de-a doua părți a sezonului, craiovenii vor pleca într-un stagiu centralizat la Belek, în Antalya, la Gloria Sport Center, în perioada 3-20 ianuarie, iar pe pământ turcesc vor susține și trei teste amicale.

Deplasarea va fi făcută cu o cursă charter, iar în Antalya oltenii vor fi cazați la un hotel de cinci stele, Reghecampf și elevii săi având parte de cele mai bune condiții de pregătire.

Până la întoarcerea în țară, oficialii craioveni au stabilit și trei partide amicale, doi dintre adversari fiind deja anunțați. Meciurile se vor disputa după următorul program:

9 ianuarie: Universitatea Craiova – Paksi 14 ianuarie: Universitatea Craiova – Banik Ostrava16 ianuarie: adversarul urmează să fie stabilit Oltenii vor reveni în țară pe 20 ianuarie, iar două zile mai târziu vor susține prima partidă din anul 2022, pe teren propriu, în compania Rapidului.

Patronul Mihai Rotaru a anunțat că echipa va fi întărită în această pauză competițională cu doi-trei jucători, lotul lui Reghecampf urmând a fi unul mai valoros din luna ianuarie.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.