Cine este noul diamant din curtea FCSB-ului? „O să auzim de el. Va fi mai mare!”

FCSB a revenit din vacanță, iar roș-albaștrii s-au reunit astăzi în vederea pregătirii celei de-a doua părți a sezonului competițional.

La vizita medicală efectuată de bucureșteni s-au prezentat 25 de jucători, iar printre aceștia s-a numărat și mezinul lotului, tânarul portar Alexandru Maxim. Puștiul de 14 ani născut la Craiova este marea surpriză de la FCSB, iar acesta va fi al patrulea goalkeeper al vicecampioanei, urmând să împartă buturile cu Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnovanu.

Noul Thibaut Courtois

Portarul Maxim a câștigat deja încrederea managerului general de la FCSB, Mihai Stoica. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa olteanului pe care îl aseamănă cu portarul Realului, Thibaut Courtois: „Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90 m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88 m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: “Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99 m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Gaziantep), dar ăsta va fi mai mare”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekomsport.

Născut pe 23 ianuarie 2007, puștiul din curtea FCSB-ului este component al echipei U15, iar piciorul său de bază este dreptul, conform fcsb.ro

Prima partidă pe care FCSB o va disputa în anul 2022 este derby-ul cu CFR Cluj, programat pe 23 ianuarie, la București.

Acest articol a fost publicat în Sport. Salvează legătura permanentă.